Over ons

Boomverzorgingsbedrijf in Zwaanshoek

Versteeg Boomverzorging, gelegen in Zwaanshoek, heeft al ruim 35 jaar ervaring met het verzorgen van bomen. Ons dynamische bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het vakkundig rooien, snoeien, leveren en onderhouden van bomen. Staat er een boom in de weg of wilt u graag uw boom uit de achtertuin laten kappen? Kijk de kat niet uit de boom en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u volledig te ontzorgen. We zijn werkzaam voor verschillende gemeenten, bedrijven en particulieren bij u in de buurt. Kunnen wij u ook helpen?

Een team van ervaren vakmensen

Ons team bestaat uit ervaren, intern opgeleide vakmensen met een liefde voor bomen. Al onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van verschillende soorten materialen, technieken en alle soorten bomen. U bent verzekerd van vakkundigheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Onze boomverzorgers zijn immers van het goede hout gesneden en staan altijd voor u klaar.

Wat vinden wij belangrijk?

✓ Het leveren van een top service;
✓ Goede communicatie;
✓ Klantvriendelijkheid;
✓ Leveren van kwaliteit.

Waarom een boomverzorger?

Snapt u er zelf geen hout van? Ga niet op eigen houtje aan de slag met uw bomen. Naast dat dit levensgevaarlijke situaties kan veroorzaken, wilt u de gezondheid van de bomen waarborgen. Een boomverzorger is een professional die zorgt voor veiligheid en een maximaal resultaat. U kunt er bij ons van uitgaan dat wij ons werk snel, accuraat en tot volle tevredenheid voor u voltooien. We maken gebruik van de modernste technieken en de veiligste machines om uw bomen te verzorgen.

Aanplanten en verplanten

Wilt u graag een boom laten aanplanten, maar heeft u hier niet genoeg kennis voor? Geen zorgen!...
Meer informatie

Levering van bomen

Wilt u nieuwe bomen hebben voor in uw tuin? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!...
Meer informatie

Rooien

Last van grote bomen met overhangende takken die de ingang van uw woning, tuin of schuur belemmeren?...
Meer informatie

Boomonderhoud

Het blijven verzorgen en onderhouden van een boom is zeer belangrijk...
Meer informatie

Snoeien

Hulp nodig bij het snoeien van uw bomen?...
Meer informatie